Persbericht door Ellen Driessen , Bureau E http://bureau-e.nl/

Al vijftig jaar een begrip in de regio!

Autoschade Horst jubileert – dit jaar bestaat het familiebedrijf vijftig jaar! Een mooie aanleiding om het dienstenpakket te gaan uitbreiden en verbreden. En om verder te gaan onder een nieuwe naam: Munckhof Service Center (MSC). Het jubilerende schadeherstelbedrijf kan, na al die mooie jaren, op een rijke ervaring voortbouwen. In deze nieuwe setting is MSC helemaal klaar voor de toekomst.

Precies een halve eeuw geleden, in 1964, werd Autoschade Horst opgericht door de grootvader van de huidige directeuren Harry en Marcel van den Munckhof. Destijds, ook nog onder leiding van hun vader Jan van den Munckhof, was het schadeherstelbedrijf vooral bekend in de regio als “de spuiterij van de bussen”, al werkten ze ook in opdracht van agrarische en bouwbedrijven, vrachtwagendealers en particuliere autobezitters. Zo’n vijftien jaar geleden verhuisde het bedrijf naar een nieuw gebouwde vestiging aan de Handelstraat 9 in Horst. Daar beschikken ze over twee grote spuitcabines, een straalhal en een enorme productie- en voorbewerkingsruimte.

Directeur Harry van den Munckhof licht de naamswijziging toe: “De oude bedrijfsnaam dekte niet meer helemaal de lading en soms was er verwarring over de diensten die we leverden. Met de nieuwe naam Munckhof Service Center willen we aangeven dat we niet alleen autoschade herstellen, maar een allround en veelzijdig dienstenpakket leveren. Ons gouden jubileum leek ons het goede moment om Munckhof Service Center te lanceren.”

Nog steeds behoort het schadeherstel-, spuit- en straalwerk tot de kerntaken van Munckhof Service Center. De diensten van MSC zijn in de loop der jaren wel flink uitgebreid en aangepast aan de wensen van vele uiteenlopende klanten. MSC verzorgt inmiddels het schadeherstel van alle typen voertuigen, ongeacht het merk en van groot tot klein: trucks, opleggers, bestelwagens, touringcars, mobiele kranen, bouwmachines, maar ook personenauto’s.

Voor al het spuitwerk, ook het industriële, is geen klus voor MSC te klein – bijvoorbeeld losse onderdelen, of te groot – bijvoorbeeld een bulldozer. MSC kan alle soorten metaal, aluminium, kunststof of hout spuiten voor de bedrijfs- én de particulierenmarkt. Om een jarenlange glans te verzekeren werkt MSC met extra hoge kwaliteitslakken. Speciaal voor de industriële sector heeft MSC de spuitapparatuur uitgebreid met een Electrostaat-spuitpistool en heeft het lakassortiment een bijbehorende laklijn gekregen.

MSC regelt desgewenst het stralen van zowel nieuwe als gebruikte of gerepareerde voorwerpen. Voor losse onderdelen, complete voertuigen, industriële producten of een enkel chassis geldt: u vraagt, MSC straalt het! Stralen zorgt voor een optimale zuiverheid en ruwheid van het te spuiten oppervlak, om een maximale hechting van de op te brengen laksystemen te bewerkstelligen. Het stralen kan MSC nog aanvullen met schooperen. Deze behandeling beschermt het object op een duurzame manier tegen roestvorming en het garandeert een optimale en hoogwaardige kwaliteit.

Naast schadeherstel, spuiten, stralen en schooperen, kan men bij MSC ook terecht voor UZS (uitdeuken zonder spuiten), het conserveren van velgen, beletteren en spotrepair. MSC is een veelzijdig schadeherstelbedrijf dat ‘kwaliteit’ al vijftig jaar hoog in het vaandel heeft staan. Ze werken dan ook volgens de laatste kwaliteits- en milieunormen voor deze specifieke bedrijfstak en hebben alle benodigde certificeringen doorlopen.

Marcel van den Munckhof benadrukt dat ze graag een persoonlijke service leveren. “We denken mee over oplossingen, zodat we samen met de klant tot de beste behandelingsmethode kunnen komen die de kwaliteit van het product beschermt en verbetert. Doordat onze werknemers al zo lang werkzaam zijn in ons bedrijf, zijn ze ervaren en allround. Hierdoor zijn we flexibel in het schakelen van het ene naar het andere product en kunnen we zo elke klant snel en vakkundig helpen. En met onze haal- en brengservice proberen we onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.”

Munckhof Service Center is de ideale, betrouwbare partner voor al uw spuitwerk, schadeherstel en straalwerk. Wij bieden de beste kwaliteit en een snelle service. Afspraak is afspraak, daar staan wij al ruim vijftig jaar voor!