Spuiten

Voor al het spuitwerk, ook het industriële, is geen klus voor Munckhof Service Center te klein – bijvoorbeeld losse onderdelen,  of te groot – bijvoorbeeld een bulldozer. MSC kan alle soorten metaal, aluminium, kunststof of hout spuiten voor de bedrijfs- én de particulierenmarkt.

Om een jarenlange glans te verzekeren werkt MSC met extra hoge kwaliteitslakken. In overleg met de klant bepalen we de beste behandelingsmethode, die de kwaliteit van het product beschermt en verbetert.

Industrieel spuiten

Speciaal voor de industriële sector heeft MSC de spuitapparatuur uitgebreid met een Electrostaat-spuitpistool en heeft het lakassortiment een bijbehorende laklijn gekregen. Industrieel spuitwerk is het spuiten van industriële producten of onderdelen daarvan.

Onze straal- en spuitcabines zijn erop gebouwd om ook voor de industriële sector vakkundig en kwalitatief hoogwaardig spuit- en straalwerk te leveren. De klant bepaalt aan welke eisen het industrieel spuitwerk moet voldoen, en dan zorgen wij voor de juiste kwaliteit binnen de afgesproken levertijd.

Natlakken

Natlakken (spuiten) is het aanbrengen van een of meerdere verflagen. Deze methode kan op bijna alle materialen worden toegepast. Uiteraard komt hier in de praktijk wel wat meer bij kijken. Om te kunnen natlakken moet een product namelijk goed voorbehandeld worden. Welke voorbehandeling een product krijgt, hangt af van het materiaal en van uw wensen. Zo zal bijvoorbeeld een stalen constructie vaak gestraald, geprimered (aanbrengen van grondlaag) moeten worden voordat er een afdeklaag aangebracht kan worden (en moeten er soms meerdere lagen worden aangebracht), terwijl bij sommige soorten kunststof kan worden volstaan met ontvetten alvorens over te gaan tot het aanbrengen van een laklaag.

Gewenste kleur

In de mengcabine beschikken we over een innovatief lakassortiment, dat constant wordt uitgebreid en aangepast aan de wensen en eisen van de markt. Met diverse kleurinformatiesystemen, de computergestuurde weegschaal en de spectrofotometer is elke gewenste kleur snel te produceren.

De twee spuitcabines (20m x 6m x 5m) zijn uitgerust met een volautomatische verwarmingsunit, die een exacte temperatuurbeheersing garandeert tijdens het gehele spuitproces. Het ruime lakassortiment bestaat uit watergedragen en High-Solid lakken. De lakken zijn van extra hoge kwaliteit, zodat jarenlange glans verzekerd is.

Wij hebben kennis en ervaring in het spuiten van:

 • Bedrijfswagens
 • Personenwagens
 • Trucks en opleggers
 • Touringcars en kleine bussen
 • Landbouwwerktuigen
 • Grondverzetmachines
 • Apparaten en onderdelen
 • Machine onderdelen
 • Apparaten en onderdelen
 • Hekwerken, rekken, profielen, e.d.
 • Radiatoren
 • Diverse kunststofproducten, van klein tot groot

CONTACTGEGEVENS:
Munckhof Service Center
Handelstraat 9
5961 PV Horst
0773978600
info@munckhofservicecenter.nl

OPENINGSTIJDEN:
Maandag t/m Vrijdag
7.30 uur – 17.00 uur
Zaterdag & Zondag gesloten

Direct contact opnemen
Offerte aanvragen