Smart Repair: een slimme oplossing bij lakbeschadiging!

Het kan iedereen overkomen: te kort of te ruim indraaien, een paaltje … Een kleine schade ontstaat snel. Met Smart Repair worden kleine schades snel aangepakt, zonder grotere gedeeltes van de auto te hoeven behandelen.

Het is goedkoper dan het vervangen van de onderdelen en is bovendien nog milieuvriendelijk ook.

Munckhof Service Center schadeherstel

Welke oplossingen bieden wij?

  • Spot Repair: Plaatselijk herstellen van de lak op krasgevoelige plekken; onder andere op hoeken van bumpers, spiegelhuizen, dorpels, voorschermen, spoilers enz. Spot Repair wordt ook toegepast bij steenslagschade.
  • Kunststofreparatie: Een scheur in een bumper of een gebroken koplamp-oortje kan snel en efficiënt gelast worden. Het herstelde onderdeel is even stevig als voordien en de techniek is toepasbaar op alle kunststofonderdelen.
  • Koplampreparatie: Krassen op koplampen of mat geslagen glas zijn niet alleen een esthetisch probleem;  ze brengen ook de zichtbaarheid en dus uw veiligheid in het gedrang.  Met Smart Repair zijn deze krassen perfect te verwijderen, zodat ze er weer uitzien als nieuw.

Advies of een vraag?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.  Bel: 077 397 8600 of mail naar: info@munckhofservicecenter.nl