Spuiten

Spuiten

Voor al het spuitwerk, ook het industriële, is geen klus voor Munckhof Service Center te klein of te groot; wij spuiten zowel kleine losse onderdelen als grote bulldozers. MSC kan alle soorten metaal, aluminium of kunststof spuiten voor de bedrijfs- én de particulierenmarkt. Om een jarenlange glans te verzekeren werkt MSC met extra hoge kwaliteitslakken. In overleg met de klant bepalen we de beste behandelingsmethode, die de kwaliteit van het product beschermt en verbetert.

Natlakken

Natlakken (spuiten) is het aanbrengen van een of meerdere verflagen. Deze methode kan op bijna alle materialen worden toegepast. Uiteraard komt hier in de praktijk wel wat meer bij kijken. Om te kunnen natlakken moet een product namelijk goed voorbehandeld worden. Welke voorbehandeling een product krijgt, hangt af van het materiaal en van uw wensen. Zo zal bijvoorbeeld een stalen constructie vaak gestraald, geprimered (aanbrengen van grondlaag) moeten worden voordat er een afdeklaag aangebracht kan worden (en moeten er soms meerdere lagen worden aangebracht), terwijl bij sommige soorten kunststof kan worden volstaan met ontvetten alvorens over te gaan tot het aanbrengen van een laklaag.

Iedere gewenste kleur

In de mengcabine beschikken we over een innovatief lakassortiment, dat constant wordt uitgebreid en aangepast aan de wensen en eisen van de markt. Met diverse kleurinformatiesystemen, de computergestuurde weegschaal en de spectrofotometer is elke gewenste kleur snel te produceren.

Speciale aandacht voor het milieu

De twee spuitcabines (20m x 6m x 5m) zijn uitgerust met een volautomatische verwarmingsunit, die een exacte temperatuurbeheersing garandeert tijdens het gehele spuitproces. Het ruime lakassortiment bestaat uit watergedragen en High-Solid lakken. De lakken zijn van extra hoge kwaliteit, zodat jarenlange glans verzekerd is. Uiteraard voldoen alle lakken aan de huidige milieu-eisen. Dit past geheel binnen het beleid van MSC, waar schadeherstel op een milieubewuste en duurzame wijze wordt uitgevoerd: er wordt rekening gehouden met energiebesparing, watergedragen lakken, milieuvriendelijke reparatiemethoden en waar mogelijk onderdelen herstellen in plaats van vervangen.
Diverse opdrachten