Schadeherstel

Munckhof Service Center verzorgt het schadeherstel aan alle typen voertuigen, van groot tot klein, ongeacht het merk: trucks, opleggers, personenauto’s (ongeacht de verzekeringsmaatschappij*), bestelwagens, touringcars, mobiele kranen of bouwmachines.

Wij kunnen de juiste oplossing bieden, geheel toegespitst op de wensen van de klant!

Nadat een nauwkeurige diagnose van de schade is gesteld, wordt een reparatieplan opgemaakt, waarbij we rekening houden met een strakke tijdsplanning, maximale efficiency en beperkte stilstand. Dit plan wordt in een persoonlijk onderhoud besproken, eventueel in het bijzijn van de schade-expert.

Kleine deukjes kunnen worden gerestyled, zie ook overige-diensten

schade

Taxatierapport

Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en nemen uw graag het regelwerk omtrent de schade uit handen door contact met de verzekeringsmaatschappijen. Wij geven u graag één tip: Laat u niet sturen en kies voor kwaliteit. U bent in 90% van alle gevallen geheel VRIJ om te gaan, waar u dat wilt! En de voorgespiegelde voordelen krijgt u in bijna alle gevallen bij ons ook. Denk hierbij aan korting op het eigen risico, of het vervangend vervoer.

Bij MSC kunt u iedere werkdag zonder afspraak langskomen om uw schade te laten beoordelen. Samen met u wordt er naar de schade gekeken en een vrijblijvende indicatie van de schade gegeven. Deze kunt u eventueel invullen op uw schadeformulier of doorgeven aan uw verzekeraar en/of tussenpersoon.

Soms is er een officieel taxatierapport oftewel een expertise nodig. Dit houdt in dat de auto een dag tijdens kantoortijden aanwezig moet zijn bij het autoschadeherstelbedrijf. Er komt dan een expert langs om de schade te beoordelen. Dit kan een expert zijn van uw eigen verzekeringsmaatschappij of een expert van de tegenpartij. U dient dan altijd uw groene kaart en uw kentekenbewijs deel 1 en deel 2 mee te nemen. Een officieel taxatierapport kost €100,- incl. btw.

  • Wij denken in oplossingen!

    We denken mee over oplossingen, zodat we samen met de klant tot de beste behandelingsmethode kunnen komen die de kwaliteit van het product beschermt en verbetert.

Ambachtelijk vakmanschap

Een team van goed opgeleide, vakbekwame mensen werkt met   geavanceerde apparatuur en moderne technieken. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schadeherstel worden op de voet gevolgd, zodat de kennis up-to-date blijft en klanten van een gedegen advies kunnen worden voorzien. Daarnaast blijft het ambachtelijk vakmanschap een eerste vereiste voor een optimaal resultaat. Strak plaatwerk en professioneel spuitwerk vormen de basis van de gedegen kwaliteit die Munckhof Service Center al jaren garandeert.

Doordat onze werknemers al zo lang werkzaam zijn in ons bedrijf, zijn ze ervaren en allround. Hierdoor zijn we flexibel in het schakelen van het ene naar het andere product en kunnen we zo elke klant snel en vakkundig helpen. En met onze haal- en brengservice proberen we onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Speciale aandacht voor het milieu

ecologisch

Uiteraard voldoen alle lakken aan de huidige milieu-eisen. Dit past geheel binnen het beleid van MSC, waar schadeherstel op een milieubewuste en duurzame wijze wordt uitgevoerd: er wordt rekening gehouden met energiebesparing, watergedragen lakken, milieuvriendelijke reparatiemethoden en waar mogelijk onderdelen herstellen in plaats van vervangen.

We werken volgens de laatste kwaliteits- en milieunormen voor deze specifieke bedrijfstak en hebben alle benodigde certificeringen doorlopen.

Advies of een vraag?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!  Bel: 077 397 8600 of mail naar: info@munckhofservicecenter.nl