Schadeherstel

Schadeherstel

Munckhof Service Center verzorgt het schadeherstel aan alle typen voertuigen, van groot tot klein, ongeacht het merk: trucks, opleggers, personenauto’s (ongeacht de verzekeringsmaatschappij*), bestelwagens, touringcars, mobiele kranen of bouwmachines. Wij kunnen de juiste oplossing bieden, geheel toegespitst op de wensen van de klant.

Nadat een nauwkeurige diagnose van de schade is gesteld, wordt een reparatieplan opgemaakt, waarbij we rekening houden met een strakke tijdsplanning, maximale efficiency en beperkte stilstand. Dit plan wordt in een persoonlijk onderhoud besproken, eventueel in het bijzijn van de schade-expert.

Kleine deukjes kunnen worden gerestyled, zie ook overige diensten.

*) Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Soms is er een officieel taxatierapport oftewel een expertise nodig. Dit houdt in dat de auto een dag tijdens kantoortijden bij ons aanwezig moet zijn. Er komt dan een expert langs om de schade te beoordelen. Dit kan een expert zijn van uw verzekeringsmaatschappij of een expert van de tegenpartij. U dient dan altijd uw groene kaart en uw kentekenbewijs mee te nemen. Een officieel taxatierapport kost € 150,- incl. btw.

Ambachtelijk vakmanschap

Een team van goed opgeleide, vakbekwame mensen werkt met geavanceerde apparatuur en moderne technieken. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schadeherstel worden op de voet gevolgd, zodat de kennis up-to-date blijft en klanten van een gedegen advies kunnen worden voorzien. Van spot-repair tot het in kleur spuiten van nieuwe bumperdelen. Van stralen en schooperen tot conserveren. Van uitdeuken tot het compleet herstellen van een grote chassis-schade. En van het aanbrengen of vernieuwen van reclame en belettering tot het in huisstijlkleuren spuiten van de complete truck of wagenpark. 

Daarnaast blijft het ambachtelijk vakmanschap een eerste vereiste voor een optimaal resultaat. Strak plaatwerk en professioneel spuitwerk vormen de basis van de gedegen kwaliteit die Munckhof Service Center al jaren garandeert. Doordat onze werknemers al zo lang werkzaam zijn in ons bedrijf, zijn ze ervaren en allround. Hierdoor zijn we flexibel in het schakelen van het ene naar het andere product en kunnen we zo elke klant snel en vakkundig helpen. En met onze haal- en brengservice proberen we onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Diverse opdrachten